Voluntarii Asociației ”Ține de Tine" din nou în stradă pentru Mateo

Cu o zi înainte de Cupa Off Road – „Împreună pentru Mateo” voluntarele asociației noastre au ieșit din nou în stradă pentru a promova evenimentul care va avea loc mâine 30.04.2017 pe Dealul Cetății la Cugir. Ele au împărțit fluturași trecătorilor aducându-le aminte că mâine pot fi alături de Mateo bucurându-se de spectacolul oferit de cele peste 50 de echipaje înscrise în concurs. De asemenea au relansat provocarea doritorilor de a deveni copiloți pe una din mașinile off road participante la competiție contra unei sume modice care va fi donată lui Mateo.

Asociația „Ține de Tine” le mulțumește tuturor celor care ne-au susținut, s-au implicat și au fost alături de noi sacrificându-și timpul, energia și resursele financiare pentru desfășurarea acestui eveniment fie că locuiesc în Cugir, fie în afara lui deoarece trebuie să precizăm că numărul acestora a fost foarte mare ceea ce ne-a bucurat nespus de mult.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.