Târgul Voluntarilor 1 iunie 2018 - ediția II

Pentru că prima ediție a Târgului Voluntarilor de anul trecut a avut succes ne-am dorit foarte mult să organizăm și în acest an acest eveniment.

Lucrurile extraordinare pe care le-au făcut tinerii și copiii pentru cei aflați în suferință ne-au motivat foarte mult să le acordăm încă odată oportunitatea de a face în continuare lucruri deosebite pentru cei mai puțin fericiti decât ei.  În acest an am hotărât ca din banii ce se vor strânge un copil nevoiaș va primi timp de 1 an în fiecare lună o bursă de 500 de lei.

Orice tânăr care dorește să ajute, să se implice dar și să câștige poate să își facă o echipă (componența 4-5 membri) și să o înscrie până în data de 25 mai. Formulatul de înscriere va fi descărcat, completat, scanat și trimis pe adresa de email: tinedetine@yahoo.com.

Echipele înscrise vor concura în a stânge cât mai mulți bani din ce activități își doresc!  Echipa câștigătoare este cea care strânge cei mai mulți bani și va fi premiată cu o excursie gratuită de 3 zile!

Regulamentul concursului, formularul de înscriere și acordul părinților pentru minori pot fi descărcate de pe linkurile de mai jos.

New în regulament:

La cerere se poate aproba un al 6-lea membru în echipă!

Formular Inscriere – Targul Voluntarilor 2018

Acordul parintelui – Targul Voluntarilor 2018

Regulament – Targul Voluntarilor

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.