Târgul Voluntarilor - 1 iunie 2017

Până să devenim generația Facebook eram considerați generația adormită, dar am demonstrat că noi, tinerii, putem să ne mobilizăm și să ne unim forțele pentru a obține ce ne dorim.

În cadrul asociației „Ține de Tine!” mulți elevi s-au implicat ca voluntari în momentul în care le-am solicitat ajutorul, așa că acum este rândul lor și a tinerilor ca ei să fie personajele principale din povestea noastră de 1 iunie.

Orice persoană care dorește să ajute, să se implice dar și să câștige poate să își facă o echipă (componența 4-5 membri) și să o înscrie până în data de 25 mai pe adresa de email: tinedetine@yahoo.com.

Regulamentul concursului, formularul de înscriere și acordul părinților pentru minori pot fi descărcate de pe linkurile de mai jos.

Echipele înscrise vor concura în a stânge cât mai mulți bani pentru Mateo din ce activități își doresc! Echipa care strânge cei mai mulți bani va fi premiată cu o excursie de 3 zile!

Este momentul să arătăm că noi putem schimba destinul unui copil ca Mateo, un copil care a trezit un oraș! Cugirul este alături de Mateo!

Regulament – Targul Voluntarilor

Formular Inscriere – Targul Voluntarilor

Acordul parintilor – Targul Voluntarilor

 

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.