Marea Răcoreală - Împreună pentru Mateo 12.08.2017

Ți-e cald, nu? Simți că orice ai face nu reușești să scapi de căldură și că nu ai cum să te răcorești? Hai să sfidăm căldura toropitoare a verii pentru că te invităm să participi la Marea Răcoreală! Prima bătaie cu baloane umflate cu apă, organizată în Cugir, va avea loc în data de 12 august, de la ora 14. Taxa de participare este de 7 lei, iar noi îți dăm baloanele cu care să îți răcorești prietenii și adversarii! Toți banii obținuți din eveniment îi vor fi donați lui Mateo! Te așteptăm în parcarea din spatele Stadionului Parc (între Stadionul Parc și Terenul de antrenament) la unul din cele mai amuzante evenimente ale verii, organizat în Cugir!

 

Regulament:

1. Participanții trebuie să dea dovadă de fair play pe toată durata evenimentului in caz contrar vor fi exclus din perimetru evenimentului.
2. Participantii își pot aduce sticle, pistoale cu apa etc.
3. Fiecare participant își asumă întreaga responsabilitate pentru starea lui de sănătate.
4. Copii sub 10 ani, trebuie sa fie însoțiți neapărat de un adult.
5. Este interzisă țintirea spre fata participanților de către cei care folosesc pistoale cu apa pentru a evita accidentările.
6. Este interzis orice bruscare și act de violenta fizica sau verbala.
7. Este interzisă participarea persoanelor sub influenta alcoolului, sau a substanțelor interzise de lege.
8. Participanții sunt obligați să urmeze îndrumările organizatorilor.
9. În cazul în care organizarea acțiunii este împiedicată de evenimente de forță majoră sau de evenimente meteo nefavorabile, organizatorul își rezervă dreptul de a decide, după caz, amânarea /oprirea/ prelungirea timpului de desfășurare a acesteia, comunicând participanților decizia.

Ar fi recomandat ca telefoanele sa fie lăsate acasă.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.