Din suflet pentru suflet - 05 iunie 2017 Vințul de Jos

Vreți să fiți din nou copii? Noi vă ajutăm!

Vă invităm în data de 5 iunie la Căminul Cultural Vințu de Jos să urmăriți piesa de teatru „Scufița Roșie”, pusă în scenă de elevi de la Școala Gimnazială „Iuliu Maniu” Vințu de Jos. Lăsați-vă sufletul să pătrundă în lumea poveștilor! Pentru că este un eveniment pentru cei mici, dar și pentru cei mari ne vom distra alături de membrii Ansamblului Vințana care vor dansa, iar Gheorghiță Avrămuț solist al ansamblului Vințana, Formația Select și Antonio Josan, solista Cornelia Ionela Goția, Maria Ioana Marcu, Alexandra Elena Dumbrăvean, Limbean Tudor Florin și alții vor susține un concert.

Acest eveniment este unul caritabil la care nu se va percepe taxă de participare, dar se vor putea face donații în urna amplasată în cadrul Căminului Cultural Vințu de Jos, de la ora 17.

Toate încasările vor fi donate pentru Mateo. Mateo este un băiețel din Cugir care la doar 8 ani este diagnosticat cu 8 boli severe și este țintuit într-un scaun cu rotile. Pentru a putea merge are nevoie de o operație în America care costă 60.000 dolari!

Haideți să îl ajutăm să aibă o copilărie fericită, haideți să ne arătăm mărinimia și să donăm din suflet pentru un suflet!

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.