Cupa Off Road - Ajuta-l pe George!

Pasionații de off road din Cugir, împreună cu Asociația „Ține de tine” organizează Cupa Off Road „Ajută-l pe George”, un concurs de off road cu strângere de fonduri pentru George David, un băiat din localitatea Vinerea, care anul trecut, în septembrie, a împlinit 18 ani și din păcate în loc să sa bucure de aceasta vârstă frumoasă, băiatul trăiește o adevărată dramă. În luna mai 2017 a fost diagnosticat cu Sarcom Ewing stadiul II B, ceea ce înseamnă cancer galopant la nivelul oaselor. Singura lui șansă este o operație in Italia care costă 20.000 euro.

Loc de desfășurare: Orașul Cugir, Dealul Cetătii

Concursul se desfășoară ca o întâlnire prietenească a pasionaților de off road cu regulament propriu care va fi afișat la secretariatul concursului și va fi structurat pe o singură clasă standard și va conține o proba de traseu pe track cu final într-o probă specială de trial.
Condiții de participare: Vârsta concurenților de minim 18 ani și mașina 4×4, echipată cu anvelope minim MT, centuri de siguranță și în stare tehnică bună. Echiparea mașinii cu troliu nu este obligatorie.

Concurenții vor prezenta la start:
– acte de identitate;
– permise de conducere valabile pentru pilot ;
– caști de protecție pentru pilot și copilot
– stingător, trusă medicală

Program:

9:00 – 9:30 briefing
10:00 – 11:00 start traseu pe track
13:00 – 14:00 sosire si start in proba speciala de trial
15:00 – strângere fonduri pentru George, muzică, mici, bere și voie bună

Taxa de participare este zero.

Înscrierile se fac pe facebook prin mesaj privat la Alexandru Ghișe sau telefonic la 0747237870, iar track-ul se va trimite concurenților pe e-mail, WhatsApp sau Messenger cu o zi înaintea concursului.

Vă așteptăm în număr cât mai mare atât pe concurenți cât și pe spectatori !!!

Sponsor oficial al campaniei Star Transmssion!

www.tinedetine.ro

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.