9.027,51 lei au strâns echipele înscrise la “Târgul Voluntarilor” ediția întâi

9.027,51 lei este suma strânsă la prima ediție a evenimentului “Târgul Voluntarilor”. Am fost profund emoționați de ce sunt în stare să realizeze copii atunci când ies în stradă pentru o cauză nobilă. Aceste ieșiri reușesc de fiecare dată să lase urme adânci în sufletele și inimile noastre și ne bucurăm că avem astfel de copii sensibili, motivați, dinamici și altruiști.

Ținem în primul rând să vă mulțumim tuturor celor care ați răspuns solicitării voluntarilor noștri și ați cumpărat din produsele și serviciile oferite de ei.
Mulțumim mult tinerilor și elevilor din cele 9 echipe participante CEI 5 FANTASTICI, COLOR MANIA, M.A.I.C.K, CHOCOMANIA, POWER RANGERS, VOLUNTEERS ELITE, PAY AND PLAY, HELP US HELP HIM, ICE CLOWN SQUAD, care ne-au arătat că au un suflet foarte mare, creativitate și curaj de a concura la această competiție care s-a dovedit a fi una plină de viață și culoare sacrificându-și timpul și energia pentru Mateo.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat la organizarea acestui eveniment: Jandarmeriei, Poliției Orașului Cugir, Poliției Locale, care au fost alături de noi și au contribuit la desfășurarea acestui eveniment fără probleme.

Nu în ultimul rând mulțumim autorităților locale, Primăriei Orașului Cugir și Casei de Cultură a Orașului Cugir care într-o zi așa de aglomerată cum este Ziua Copilului și-au făcut timp și pentru noi sprijinindu-ne în toate demersurile făcute și ne-au pus la dispoziție logistica necesară organizării concursului.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.