2.450 de lei (521 euro) strânși la evenimentul caritabil FRAȚII N-AU HOTAR

2.450 de lei (521 euro) au fost strânși la evenimentul caritabil FRAȚII N-AU HOTAR care a avut loc miercuri 5.06.2019 pe bulevardul Al. Sahia din Cugir.

Evenimentul a avut ca scop strângerea de fonduri de la comunitatea cugireană pentru a acorda 5 burse de 200 de lei la 5 elevi cu o situație materială dificilă dar cu rezultate foarte bune la învățătură de la Liceul „Petre Ștefănucă” din Ialoveni – Republica Moldova.

Deși condițiile meteo au fost potrivnice fiindcă ploaia a vizitat standurile stradale de mai multe ori, cei 24 de elevi implicați în acest proiect nu s-au lăsat intimidați și au fost uniți în gândul de a face un bine copiilor de peste Prut.

Elevii voluntari de la cele două licee, Liceul Teoretic David Prodan Cugir și Liceul Teoretic Petre Ștefănucă Ialoveni au oferit în schimbul unor donații: cărți, semne de carte, ghivece pictate de ei, linguri artizanale, clătite cu finetti și dulceață, cartofi prăjiți, aripioare de pui, etc.

Evenimentul a fost marcat la final de un spectacol stradal în care s-a împletit muzica, dansul și teatrul. Momentele artistice au fost susținute de elevii celor două licee la care au fost invitați să participe și alți elevi din Cugir și Vinerea: Diana Drogoțel și Antonia Tufănescu, Ansamblul folcloric Câmpul Pâinii din Vinerea, elevii Liceului Teoretic Petre Ștefănucă din Ialoveni, Luiza Baltă și Robert Stoian de la clubul Prodance coordonați de domnul Sergiu Prondan, Trupa de Teatru coordonată de doamna Maria Dodoc, Trupa Anotimpuri și Trupa de Dans Modern „Exonoritic” condusă de doamna Maria Mirabela Herlea. Tuturor celor implicați le mulțumim încă odată și pe această cale.

Le mulțumim celor 24 de elevi implicați în proiectul „Tezaur de Cultură și Tradiție moldavo – transilvănean” pentru că au acceptat ca partener și Asociația Tine de Tine: Nagîț Beatricia, Cebotari Sasha, Mîra Corina, Hechel Bianca, Vutcariov Mihaela, Crisan Andreea, Popescu Iulian, Costea Sorina, Petrașișin Evelina, Stanciu Natalia, Nicoleta Ivassenco, Paraschiv Paul Petre, Silistraru Doina, Grosu Teodora, Slimovschi Evelina, Tibu Ana, Daniel Plotnicov, Bota Cătălin, Gușan Adriana, Natrapei Răzvan, Dicusar Gabriela, Colhon Alex, Bulgari Diana și Vaidasigan Lorena, Perju Carolina, Bălan Maria, Rusu Sandu și Corbu Pavel

Mulțumim profesorilor coordonatori: Ana Mîrzenco, Tatiana Ungureanu și Anca Alisie.

Mulțumim în special Primăriei Orașului Cugir și Centrului Cultural Cugir fără de care acest eveniment nu ar fi putut avea loc.

Nu în ultimul rând mulțumim sponsorilor noștri: Lambda Studio și Magazinul Liberta.

Asociația Tine de Tine va continua campania „Burse de 200 de lei pe lună pentru 5 elevi din Ialoveni – Republica Moldova” cu alte evenimente până la strângerea sumei de 12.000 lei.
Până acum s-a strâns suma de 5.441 lei.

Ține de tine să faci un bine!

Frații n-au hotar!

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.