17.818 lei (3.800 euro) Burse pentru 7 elevi nevoiași din Ialoveni Republica Moldova

17.818 lei (3.800 euro) au fost strânși la evenimentele din această vară de voluntarii Asociației Ține de Tine pentru a oferi burse lunare de 200 de lei la 5 copii nevoiași de la Liceul Teoretic Petre Ștefănucă din Ialoveni timp de un an.

Bunătatea dumneavoastră ne-a întrecut așteptările. Dacă obiectivul nostru inițial era strângerea sumei de 12.000 de lei donațiile dumneavoastră au depășit așteptările noastre și obiectivul propus cu 5.818 lei astfel că vor primi burse încă 2 elevi nevoiași pe lângă cei 5 stabiliți inițial.

Vrem să mulțumim pe această cale în primul rând comunității cugirene care și-a arătat prin noi generozitatea față de copiii fraților de peste Prut.

Vrem sp mulțumim în mod special celor peste 80 de voluntari ai asociației noastre care s-au implicat în această campanie fără de care nu am fi putut realiza aproape nimic din ceea ce ne-am propus pentru că ei au îndurat cu stoicism arșița, ploile, oboseala sau frigul în nenumăratele zile ale evenimentelor.

Mulțumim de asemenea celor 24 de elevi și profesorilor coordonatori implicați în schimbul de experiență dintre Liceul Teoretic Petre Ștefănucă Ialoveni Republica Moldova și Liceul Teoretic David Prodan Cugir.

Mulțumim de asemenea asociației Lupii Sigidavei Cugir care și în acest an au stabilit un scop caritabil petrecerii lor anuale dar și invitaților pe care i-au avut care și-au arătat generozitatea față de copii nevoiași din Basarabia.

Mulțumim mult profesorilor și direcțiunii de la Liceul Teoretic Petre Ștefănucă din Ialoveni de la care am primit tot ajutorul și care au identificat cei 7 copii nevoiași bursieri.

Mulțumim Primăriei Orașului Cugir pentru sprijin.

Nu în ultimul rând mulțumim sponsorilor noștri: Lambda Studio, Magazinul Liberta, Elco Paper și Brutăria Lae Pecu.

Ține de tine să faci un bine!

#fratiinauhotar

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.