15.404,2 lei sau 3.423 euro strânși la evenimentul Alături de Andreea!!!

15.404,2 lei sau 3.423 euro este suma pe care ne-ați ajutat să o adunăm, în cele două zile ale evenimentului „Alături de Andreea” (29-30.07.2017). Vă mulțumim pentru fiecare leu donat, pentru că ați ales să ajutați un suflet! Mulțumim bisericilor ortodoxe din oraș care s-au alăturat cauzei noastre și au organizat colecte pentru Andreea duminică! Mulțumim Primăriei orașului Cugir, Casa de Cultură Cugir, magazinul Liberta, magazinul Iris Aktiv Center, magazinul Larisa Star Shop, SC Ivet SRL (Carpați) și Bar Restaurant Dany pentru sprijinul acordat în realizarea acțiunii noastre. Mulțumim, de asemenea, voluntarilor de la cele două colegii din oraș pentru implicarea lor deosebită și fără de care acest eveniment nu ar fi putut avea loc, mulțumim Măieraș Larisa pentru picturile pe față pentru cei mici! Mulțumim tuturor celor care, în mod voluntar, au susținut emoționantul spectacol stradal, din cele două zile: Trupa de Teatru a Casei de Cultură Cugir, Clubul de Dans Sportiv ProDance, domnului profesor Prodan Sergiu, Trupa Aprentis, Limbean Tudor Florin din Vințu de Jos, Ansamblul Câmpul Pâinii din Vinerea, Ancuța Matei din Șibot, Simona Niculeasă și Florin Covaciu, tot de la Șibot, Mlădițe Cugirene și doamnei Popa Ionela și, nu în ultimul rând, îi mulțumim actriței Dodoc Maria pentru implicare!
Cu promovarea evenimentului ne-au fost alături: Ziarul Unirea, Cugir Media, Alba Carolina TV și doamna Birăesc Luminița, care ca de fiecare dată, a ales să ne ajute!
Suntem mândri că facem parte dintr-un oraș atât de frumos cum este Cugirul și vă amintim că această fată minunată are în continuare nevoie de noi, așa că toți cei care nu au reușit să doneze, dar își doresc acest lucru, pot să o facă în conturile

Andreei Boltașu:
Lei RO70RNCB0009155202670002
EURO RO86RNCB0009155202670005,

deschise la BCR sucursala Cugir.
Vă mulțumim că nu încetați să ne uimiți cu mărinimia de care dați dovadă de fiecare dată când vă solicităm ajutorul! Ne înclinăm în fața voastră!

 

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.