13.670 lei am strâns la “Cupa Off Road – Împreună pentru Mateo!” 30.04.2017

13.670 lei este suma strânsă în urma evenimentului  “Cupa Off Road – Împreună pentru Mateo!”. Ținem în primul rând să le mulțumim participanților care au răspuns solicitării de a concura la această competiție care s-a desfășurat în cele mai frumoase condiții ale fair play-ului demonstrând că mai presus de concurența de pe teren toți am fost uniți pentru a-l ajuta pe acest copil în suferință. Le mai mulțumim și pentru generozitatea de care au dat dovadă, acest lucru fiind vizibil în suma strânsă care ne-a depășit așteptările.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat la organizarea acestui eveniment:

Iubitorilor de Off Road din Cugir, familiei Lucan care pe lângă susținerea oferită a donat și toate încasările obținute din vânzarea micilor și băuturilor de la standuri, Brutăriei Simu de la Vinerea, magazinului Liberta, firmei GTC Auto Shop Accessories 4×4 care ne-a acordat încrederea necondiționată și acest lucru ne-a onorat, lui George Blaga care a venit special de la Cluj pentru a fotografia acest eveniment, voluntarilor noștri de la Colegiul Național “David Prodan“ Cugir, dar și foștilor elevi care deși aflați la distanță au găsit mijloacele prin care să își aducă și ei contribuția fără să uite locul de unde au plecat. Mulțumim de asemenea Jandarmeriei, Poliției Rutiere, Poliției Locale, Ambulanței Serviciului de Asistență Socială Cugir care a fost alături de noi și au contribuit la desfășurarea acestui eveniment fără probleme. Nu în ultimul rând mulțumim Primăriei Orașului Cugir care ne-a sprijinit în toate demersurile făcute punându-ne la dispoziție și logistica necesară organizării concursului.

PS: căpriorul din poză e real și prezența lui a fost surpriza competiției 🙂

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.