1.479 de lei pentru Andreea și 1.510 de lei pentru Mateo la "Toamna Cugireană"

1.479 de lei pentru Andreea și 1.510 de lei pentru Mateo… atât am strâns în cele două zile ale festivalului Toamna Cugireană!
Vă mulțumim tuturor pentru că în continuare sunteți alături de noi și îi susțineți pe acești copii.
Reușita noastră nu ar fi fost posibilă fără susținerea primită din partea Primăriei Cugir, Casa de Cultură a Orașului Cugir, firmei Eco Paper și magazinului Liberta care ne-a ajutat cu alimente, mai mult decât speram că ne ajuta cineva. Magazinul Liberta ne-a fost alături la toate acțiunile și pe aceasta cale îi mulțumim pentru întreg sprijinul cu care ne uimește de fiecare dată!
Mulțumim, de asemenea, pentru susținere Star Transimssion principalul sponsor al campaniei „Alături de Andreea”!
Nu în ultimul rând le mulțumim extraordinarilor noștri voluntari Roxana, Bianca, Teodora, Roxana, Sonia, Roxana, Diana, Alessia, Andreea, Ionela, Nicoleta, Mișu, Daniel, Darius, Mihai și Răzvan care au stat la standul nostru de dimineața până seara târziu sacrificând distracția oferită de festival pentru a face un gest nobil. Au înfruntat căldura și furtuna și nu putem decât să ne înclinam în fata lor! Suntem mândri că avem asemenea voluntari… sunt cei mai buni!
Acțiunile noastre continuă…

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.