School & After School

„Education is the most powerful weapon we can use to change the world”

(Nelson Mandela)

 

Printr-un parteneriat încheiat cu Colegiul Național David Prodan Cugir, Asociaţia „Ţine de tine” a reuşit implementarea unui program „After School”, pentru elevi de scoală general şi liceu. Acest program vizează creşterea capacităţii de înţelegere şi învăţare în rândul unor elevi, dar şi organizarea de activităţi educative, în scopuri de agrement şi dezvoltare personală.

Iată câteva exemple de activităţi din cadrul programului “After School”:

  • patru eleve voluntare din clasele X-XI, ajută îi ajută cu temele pe câţiva elevi din clasele I-IV, care sunt în baza de date a asociației.
  • copiii care beneficiază de ajutorul asociației noastre, împreună cu voluntarii participă la diverse activități extrașcolare, cum ar fi excursii la stațiuni montane (schi la Straja), vizitarea de obiective turistice (Castelul Corvinilor – Hunedoara), spectacole de circ, lecţii săptămânale de dans la Clubul Sportiv ProDance, prin bunăvoinţa lui Sergiu Prodan, căruia îi mulţumim pe această
  • prin bunăvoința a două cadre didactice, doi dintre copiii care beneficiază de ajutorul asociației, urmează săptămânal meditații la matematică și limba engleză, iar progresele sunt clare: de la medie mai mică, la media 8 la matematică şi media 10 la engleză. Bravo!

Mulțumim încă o dată întregii comunități pentru implicare şi pentru rezultate. În mod evident, efortul vostru nu este fără rost, iar satisfacţia este nemărginită. Prin urmare, vă aşteptăm pe cât mai mulţi, în condiţiile în care timpul şi stilul de viaţă vă permite, să deveniţi voluntari ai Asociaţiei  „Ţine de tine”. Nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa: tinedetine@yahoo.com, sau ne puteţi găsi şi pe Facebook. Nu vom muta munţii din loc, dar îi vom escalada, la propriu şi la figurat.

Vă mai puteţi implica activ în acţiunile Asociaţiei  si prin donaţii in bani, care vor fi folosiţi în scopurile caritabile şi educative arătate mai devreme şi nu numai. Pentru aceasta, vă rugăm vizitaţi rubrica „Donează & 2%!” din cadrul acestui site, unde veţi găsi modalităţile prin care puteţi face acest lucru. Nu uitaţi, nici o sumă nu este prea mică!

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.