Comunicat - 16.248 euro!

16.248 euro! Atât a reușit să strângă împreună cu dumneavoastră, până acum, Asociația „Ține de Tine!” pentru a putea acoperi costurile intervențiilor și echipamentelor de care are nevoie Mateo aflat acum într-un scaun cu rotile dar mereu cu zâmbetul pe buze și chiar dacă este diagnosticat cu 8 boli are puterea de a spune „sunt fericit!”. Meritul este în totalitate al dumneavoastră, al tuturor celor care ați ales să îl ajutați pe băiat și vă mulțumim în numele lui pentru asta.

Ca orice familie care își iubește copilul mai mult ca orice, mai ales când acesta este într-o mare suferință cum este cea a lui Mateo, familia Cașu a făcut tot posibilul să se informeze despre orice tratament care să-i amelioreze situația, însă în tăcere și totală discreție. Speranțele le-au fost retezate brutal de costurile exorbitante ale unei astfel de operații. Prea mari pentru o familie lovită din toate părțile de probleme la care foarte puțini dintre noi probabil ar putea face față așa cum a făcut-o până acum familia Cașu. Le-a rămas doar nădejdea că poate, într-un viitor chiar dacă îndepărtat, operaţia lui Mateo se va face şi va reuşi. Și ce poate fi mai crunt pentru un părinte care știe că există totuşi un tratament pentru copilul său care suferă sub ochii lui, iar el este neputincios și nu poate să-i aline această suferință? Noi nu credem că suntem în măsură să putem răspunde la această întrebare.

Datorită susținerii extraordinare pe care am primit-o din partea dumneavoastră, am început să facem demersurile necesare pentru a încerca să punem capăt, pe cât posibil, suferinței lui Mateo. Am scris mai multor clinici unde s-ar putea realiza operația dorită iar vineri, 14.04.2017, am primit răspuns de la nişte medici din America: costul operației a fost estimat între 48.000-60.000 dolari, fără a fi inclus transportul în condiții speciale care și el este foarte scump. În perioada următoare familia va efectua pentru Mateo analizele cerute de clinica americană, urmând stabilirea costului exact al operației și o posibilă programare a acesteia.

Asociația “Ține de Tine” vă va ține la curent ca și până acum cu toate demersurile făcute pentru strângerea sumei de bani, dar și cu evoluția formalităților pentru operația lui Mateo.

Împreună cu dumneavoastră continuăm lupta alături de familia Cașu, pentru că ne dorim ca Mateo să se facă bine!

Donații:

ASOCIAȚIA ȚINE DE TINE
Cont lei: RO70BRDE010SV47127240100
Cont euro: RO04BRDE010SV47127590100
SWIFT: BRDEROBU
Cu mentiunea „Pentru Mateo”

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.