Case de suflet - 2015

În perioada iulie – octombrie 2015, Asociația Ține de Tine a derulat proiectul „Case de suflet” care a constat în reabilitarea a 2 garsoniere ale unor familii nevoiașe din orașul Cugir.

Au fost făcute următoarele lucrări și achiziții:

Garsoniera 1:

  • camera: a fost înlăturată tencuiala iar pereții retencuiți și zugrăviți cu vopsea lavabilă, a fost montată faianță, gresie și rigips, a fost parțial schimbată instalația electrică, a fost achiziționat un pat supraetajat și o lustră.
  • baia: a fost schimbată toată instalația de apă și canalizare și parțial cea electrică, a fost montată faianță și gresie, a fost înlocuită ușa, a fost montat un duș și boiler pentru apă caldă și o lustră.

Garsoniera 2:

  • camera: a fost zugrăvită cu vopsea lavabilă, a fost montată faianță, gresie și parchet laminat, a fost parțial schimbată instalația electrică și achiziționat un tablou electric nou, a fost achiziționat un aragaz, o hota, un pat supraetajat, o chiuvetă de bucătărie cu mască și un dulăpior de bucătărie și o lustră.
  • baia: a fost schimbată toată instalația de apă și canalizare și parțial cea electrică, a fost montată faianță și gresie, a fost înlocuită ușa, a fost montat un duș și boiler pentru apă caldă, a fost înlocuit un vas de toaletă și bazinul și o lustră.

Acțiunile nu s-ar fi putut finaliza fără sprijinul SC Delpas SRL, Depozitul de Materiale Stoica și de asemenea numeroșilor voluntari care ne-au susținut permanent și cărora le mulțumim pe această cale.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.